NONSTOP aandacht.BEDRIJFSSTYLING / GRAFISCH / 3D

BEDRIJFSSTYLING

Bedrijfsstyling is een zeer belangrijk onderdeel binnen een bedrijf. Ook als bedrijf kun je een eerste indruk namelijk maar één keer maken.

Studio ellis versterkt met haar interieurontwerpen de identiteit van jou bedrijf. Studio ellis creeërt voor jou een nieuwe huisstijl of ze werkt vanuit de bestaande huisstijl en vertaalt deze naar een functioneel interieurplan.

Studio ellis is niet gebonden aan leveranciers en maakt daardoor onafhankelijke en klantgerichte keuzes.

Studio ellis verzorgt o.a.:

  • interieur advies
  • interieur ontwerp 2D en 3D
  • Kleuradvies
  • Projectbegeleiding
  • Aankoopbegeleiding

Portfolio bekijken

3D ONTWERP

Studio ellis is een veelzijdig bedrijf voor advies, praktische hulp en creativiteit ook op het gebied van wonen. Misschien ideeën over een nieuwe badkamer, keuken of een ander interieur?

Laat deze ruimte dan eens op 3D uitwerken; een 3D ontwerp geeft je een goed beeld van de ruimtes en de mogelijkheden! Bij Studio ellis kun je terecht voor een 2D plattegrond of 3D ontwerpen.

Een perfect middel voor aannemers om hun offerte tot leven te laten komen en een duidelijke voorsprong op de concurrentie te nemen! Beelden zeggen tenslotte meer dan duizend woorden.

Portfolio Bekijken


GRAFISH ONTWERP

Laat zien wie je bent en waar je voor staat! Wie goed wil communiceren moet in de eerste plaats herkenbaar zijn. Die herkenbaarheid wordt bereikt door een eigen, unieke stijl.

Door steeds op dezelfde wijze te presenteren wordt aan de bekendheid gebouwd. Laat zien waar jouw bedrijf voor staat en zorg dat je opvalt en serieus genomen wordt in het steeds maar groeiende aanbod waaruit je klanten kunnen kiezen.

Complete huisstijl.

Denk hierbij aan een logo, visitekaartje, briefpapier, envelop, flyers, offertemappen, gevel belettering, bewegwijzering enz. Kortom, alle uitingen waarmee een organisatie zich presenteert.

Studio ellis vertaalt jou wensen en ideeën in beeld.

Portfolio bekijken

Voor meer informatie

T. 0591 - 78 55 01

M. 06 - 26 89 89 34